Bulgarien

Oh jaaa. Nu är vi här :) Allt är underbart. Vi sov ungefär 3 timmar inatt så ordvitsarna har varit många och väldigt pappiga men vi gillart! Vi har nu vart i Sofia. Det är stort må jag säga!

Nu har vi nyss vart på en pub snett över gatan och ätit en delikat hemmalagad hamburgare med stora pommes frites till. Det dalar ner sjukt stora snöflingor så förväntningarna inför morgondagen är enorma. Livet är bra underbart.

Livets val

När det handlar om att välja kan jag ju lätt säga att jag alltid är väldigt velig. Oavsett vad det gäller; glass i kiorren, linje på gymnasiet, vad jag ska göra i helgen, vilken färg på tröjan. Nu har jag dock ett val att göra som är snäppet värre och framförallt viktigare än alla dessa vardagsval (som iochförsig i stunden känns väldigt viktiga men som inom en snar framtid är relativt betydelselösa). Jag ska välja vad jag jag vill spendera resten av mina vardagar med.

Hela kvällen igår satt jag och läste igenom alla program man kan läsa i örebro och på göteborgs universitet. Resultatet blev en lista med väldigt många obesläktade utbildningar och ingen som jag känner mig sådär extra sugen på.

Helst av allt skulle jag vilja att det fanns ett väldigt viktigt, eftertraktat och välbetalt jobb som gick ut på att pyssla, planera, beställa saker, ha ett eget kontor och ha kontakt med människor. Det skulle jag tycka var kul! Nu har jag dock inte funnit något sådant jobb och jag tvivlar på att det finns. Det skulle vara kul att bli något sånt annorlunda som en bröllopsplanerare men samtidigt så vågar jag inte eftersom det känns som marknaden för ett sådant yrke är relativt liten, nästintill obefintlig.

När jag var hemma i Köping i helgen så satt jag och mamma och pratade om vad det skulle bli av mig, hösten och framtiden. När hon började spåna på vad jag skulle passa som så insåg jag att jag begränsar mitt tänkande så otroligt. Jag vet ju inte ens om en bråkdel av alla yrken man kan ha känns det som. Med ens blev beslutet lite större men samtidigt lite mer intressant. Därför har jag nu den geniala idéen att jag låter någon annan komma på vad jag ska bli. Så, har du ett tips till mig så tell me!! Jag är intresserad av allt jag kan få :)

Jag kan tillochmed lova att den som kommer med förslaget som jag bestämmer mig för att utbilda mig till ska få en glass! Eller något annat bra. Vilken lättnad det skulle vara om poletten föll ner så min framtid kunde få någon slags riktning!


Nu lägger jag alltså ansvaret på mina nära och kära. GO FOR IT!

RSS 2.0