Inget går riktigt bra..

Som jag skrev i det senaste inlägget så är min mobil inte riktigt på topp. Igår skulle pappa försöka laga den och sprutade in något rengöringsmedel för elektroniska prylar som tydligen skulle kunna göra susen. Men icke. Det enda som hände var att knappsatsen såg ut som den hade blivit sprängd. Eller tänk er att mobilen är en ballong och pappas mirakel-el-medel gjorde så att ballongen blåstes upp. Svårt att förklara egentligen, skit samma! Pappa är iallafall snäll som försöker hjälpa till och laga den. Idag skulle han ta med en specialmejsel hem från jobbet så vem vet, min älskade följeslagare kanske går att ringa på innan dagen är slut!

Detta är ju trots allt bara en av alla grejer som går dåligt just nu. Min dator har pajat. Även där försöker pappa hjälpa till så mycket han bara kan! På denna kan vi däremot försöka se det positivt att den gick sönder nu, med 27 dagars marginal innan garantin går ut!

Mitt pannband som jag fått av Samuel är numera grått istället för vitt.

Jag är allergisk mot pollen så min käre moder är och handlar medicin!

Min bror har min nyckel någonstans i Spanien.

Nu ska vi dock inte deppa ihop utan försöka att se det positiva. Jag slipper prata i mobil, slipper spela massa dator, jag slipper se på bilderna jag tog på vårfesten, jag har fått en ny färg på pannbandet (grått blir säkerligen den nya färgen i vinter!), jag får nysa och klia i ögat hur mycket jag vill och slutligen, jag behöver aldrig lämna huset och cykla iväg på min cykel!!


Döden?

Ni vet när man ibland har dagar då allt går lite, lite snett. Sköljmedel skvätter över och hamnar i tvättmedlets fack, man glömmer bilnyckeln i lägenheten när man går ner till bilen för att kolla trippmätaren, liseberg öppnar två timmar senare än man trott, ja ni förstår vad jag menar. I söndags var en sådan dag. Denna gång var det ett kast av mobilen som helt otroligt råkade snurra sig i en någon extraordinär loop som man annars aldrig skulle kunnat kasta, om det inte vore så att ett apelsinjuiceglas skulle ha stått precis på landningsplatsen. Inte förstår jag hur jag lyckas men jag ahr tydligen gjort det igen.

Konsekvens:
När någon ringer mig så hör jag vad den säger men den som ringer hör inte mig.

Lösning:
Kan inte pappa laga den så får man gärna låna ut en gammal mobil till mig om man har och vill.. =)


Bilder

Här kommer lite bilder från roadtripen. Förresten så blev det visst en förlängning på den! Meningen var att vi skulle vara hemma vid dethär laget men eftersom fotbollsentusiasterna (malin&anna) så gärna ville avnjuta matchen (som om alla skulle veta vilken match det är, men för er som inte är så intresserade så är det nog fotboll..) tillsammans så fick vi styra hela våra liv efter detta och planera om hemfärden. Den nya planen är alltså att vi kollar på matchen, äter asiatisk mat och lever livet framför tv:n. Sedan går malin illa kvickt och lägger sig eftersom hon ska åka till jobbet halv tre inatt medan anna väntar med uppgången till klockan sex (sofia: när ska du gå upp? anna: sju. nej, sex. Eller alltså jag ställer klockan på sex, sen snoozar jag till halv sju. Okej, jag har kommit på mig själv att jag snoozar 25 minuter, sedan går jag upp och gör mig iorningen, sen lägger jag mig 10 minuter till..) och jag ligger kvar och sover så länge jag bara vill!

Ibland är livet soft :)



           

En roadtrip utan dess like!

Just nu är jag och min käre vän Malin (du läste rätt, jag har andra vänner än linjalen!) inne på den sista etappen av vår sex dagar långa roadtrip! Allt var/är egentligen väldigt spontant och impulsivt men det fanns en grund som iaf har funnits i en vecka och det var midsommar i Bankeryd hos Calle Ydregården, en vän jag fick i åre. Så på tordagen for jag med mormor till Örebro och Anna, då utan Malin som upplevde första tiden av roadtripen på egen hand med midsommar på torp. Efter en kväll hos min syster har jag nu fått smaka lite på överklasslivet med kräftstjärtar, ben&jerry glass och allt annat som hör en löneförhöjd sjukgymnasts liv till. Morgonen efter denna lyxens kväll så bar det av mot andra målet, Bankeryd!! Calle Hedlund kom och hämtade mig på stationen som knappt kan kallas station utan snarare asfaltsplätt, haha! Efter kaffe, pratande och youtube-stund hemma hos honom fick jag påväg till andra Callen en guidad tur genom deras hål till stad!
Sill, härlig gemenskap, fotboll, sömn, massa pratande, skratt, midsommardans, grillande och mys är orden som kan sammanfatta midsommarfirandet. På lördagsmorgonen åkte alla hem utom jag, Martin, Sofie och Calle som fortsatte softningnen och sedan åkte in till Jönköping och åt på en asiatisk restaurang!

På eftermiddagen skulle Malin komma till calle och hämta mig, efter att ha väntat och väntat på att hon skulle ringa och fråga om vägbeskrivningen så skulle jag bara kolla min mobil, och då inser jag att den inte låg i väskan som jag trodde. Sjukt typiskt tänkte jag och började leta, efter ett bra tag hittade jag min röda ägodel i gräset utanför med 18 (!) missade samtal. Haha. Efter ett tag anslöt iallafall Malin och den riktiga roadtripen skulle börja!

Vi började med att köra fel påväg till Nyhem, bli intervjuade av TV och skämma ut mig totalt, handla massa böcker, gå på lite möten då vi insåg att vi nog är påväg att bli gamla, hur orkar man med alla lampor som blinkar, musiken som bara bullrar ut osv.. Ojoj! jaja. Vi fick iallafall på nyhem träffa några av Oskars klasskompisar vilka var väldigt trevliga! Efter en helkväll på nyhem så blev vi trötta och åkte hem till Oskar i Huskvarna för att sova lite!

Söndagen tillbringades i Oskars lägenhet vilket var väldigt mysigt! Vi kollade bla på hans klass julkonsert, otroligt imponerande! Sedan lagade han till kyckling och pommes frites som vi avnjöt framför Johan Glans. På kvällen kom Karin Erestam, kompis från Åre, och joinade mig och Malin till Göteborg där vi skulle få sova i hennes lägenhet! Bilresan var riktigt rolig och Karin guidade oss tryggt genom Göteborgs hetsiga vägsystem..

Måndagen var det dags för Liseberg! Oskar hade kollat öppettiderna så vi stod där en bit innan elva och väntade på att klockan skulle bli prick! (Innan detta hade vi gjort tappra försök att själva ta oss genom göteborg med bil vilket var ett annat äventyr som vi inte ska tala om..) När klockan slog elva så insåg vi, liksom alla andra lisebergsentusiaster att detta inte skulle öppna förrns ETT, gaah! Vi blev då trötta men tappade ej hoppet. Så ut till allum for vi för att shoppa lite, det resulterade i ett papper för 5 kronor, dock ett riktigt fint papper, ett max-besök och att jag fick träffa Kristofferi stadiumbutiken som han jobbade i :) Roligt!! När klockan närmade sig ett åkte vi tillbaka till Liseberg och skulle ha the time of our lives! Dock gjorde jag en hemsk upptäckt. Jag blev illamående och fick ont i huvudet av alla karuseller. Jag fattar inte vad som hände, jag brukar alltid vara den som åker och åker och åker, allt! Men icke! Hoppas vverkligen denna dags åkning var en engångsföreteelse för jag kände mig nästa som en pensionär! Malin däremot vågade åka saker som hon innan vi gick in sa att hon aldrig skulle åka!! Så vi får glädja oss för hennes vinst istället! Vi såg på Lotta på Liseberg där bla Ola, Nanne Grönvall, Brolle och Christer Sjögren var med. Något som inte var lika kul var att vi var tvungna att höra Christer Sjögren sjunga Bossanova FEM GÅNGER, usch!! Vi kom under dagen även fram till att ingen av oss har tur, någonsin. Vi råkade fastna i ett spelmissbruk i Kex Choklad-ståndet och efter att förlorat varenda liten krona som vi satsat och inte vunnit ett enda skit så gav vi upp och påbörjade vår resa mot Örebro!

Nu sitter vi alltså här hemma hos Anna och väntar på att klockan ska bli halv två så vi kan åka till hennes jobb och hämta en micro som hon fått! En sjukt rolig roadtrip har vi haft och än är den inte slut!!

SO LOOOOONG!

RSS 2.0