Min käre vän linjalen

Kom nyss att tänka på en väldigt rolig sak. Det är inte förrän vi blir av med någonting som vi märker att vi saknar det. Min granne kom in till mig och frågade om hon fick låna en linjal och självklart sa jag ja. Sedan frågade hon om det var okej att hon hade den i två-tre dagar och givetvis svarade jag ja igen. Sedan slog tanken mig direkt efter jag hade svarat att jag ju kanske skulle behöva den under de närmsta dagarna. Tankarna på att jag skulle pyssla, hjälpa någon med matten eller helt enkelt bara var tvungen att mäta någonting började produceras och då skulle jag stå där, alldeles linjallös. Skandal. Men så tog jag mitt förnuft tillfånga. Jag har inte använt linjalen på hela året som jag bott här uppe så varför i hela friden skulle jag behöva göra det just under dessa två dagar jag och min rake vän skulle vara ifrån varandra.
Ibland inser man ju att man är knäpp!

Inverterad 360 mute grab




65 dagar i skidbacken har gett resultat, jag kan göra en inverterad 360 mute grab, GALET!!! Jag är sjukt nöjd med denna säsong, har lärt mig så sjukans mycket och haft grymt kul! Den enda skadan på hela säsongen var en stukad axel, det får vi vara nöjda med! Riktigt kul att vi började hoppa också, det trodde jag faktiskt aldrig jag skulle våga!


Väder och vind.

Det är så konstigt det här med väder! FInns det något som kan växla så ofta som vädret gör? Eller, när jag tänker närmare på det där så finns ju humör som svänger hej vilt. Men om vi bortser från detta! Idag har det nämligen vart växlande som bara den. Mulet, strålande sol, regn, mulet, sol, snö, mulet, sol, snö, sol.. känns som man inte får något grepp om det alls!

Nej, vi ska väl inte bara prata väder. Idag har varit en mycket produktiv dag. Jag har haft klasstid, planerat Zebrakvällen som är nästa tisdag där vi ska berätta om vårt år, städat mitt och Emmas rum (välbehövligt!), haft fotosession med Lukas, satt in papper i pärmen, lämnat tillbaka grejer, pratat i telefon och nu, efter att ha genomfört alla dessa undanflykter till att inte jobba med projektarbetet så sitter jag äntligen här framför datorn, alldeles redo att gräva ner mig i bibeln och alla papper för att göra ett studie av evangelierna. Lång mening det blev där, men vad gör väl det! Nu ska jag som sagt skriva skriva skriva, yeah!


RSS 2.0