En helg med en syster.

Det är så sant som det är sagt. I helgen har jag haft finbesök av en mycket speciellt bra syster! Vi haft värsta bästa skiddagen i rödkullen tillsammans med Jonas som också var här uppe fast med hans klass. Roligast den dagen var iaf när Annas snowboard släppte en skruv och hon skulle ta sig ner utan åkdon. Hon började stå bakpå mina skidor när jag åkte men det gick tydligen för snabbt och var egentligen inte alls hanterbart så hon valde pulkastylen. Enda felet där var bara att den inte gick att svänga och hon skrikandes kastades ut i en ravinliknande offpist med träd på alla sidor. Kan ärligt erkänna att jag var dubbelvikt av skratt!! När hon fått stopp på allt så valde hon helt enkelt det bästa (och söligaste) sättet att ta sig ner fär en skidbacke; att gå.

Vi har hängt lite på Zebracaféet, lyssnat på Brenglake Brothers (sveeeenabra och rekomenderas starkt!), spelat SverigeGeni, promenerat, masserats, lärt mig hur man ska massera, styrt kvarteret skatan-kväll, kollat på film, gått på åre by och shoppat, storfikat med Caroline, vart på chokladfabriken och sist men inte sämst blivit bjudna på middag hos familjen Westerberg med de riktigt sköna ungarna Collin och Lovis :)

Jag är helnöjd!                                                                  


Stukad axel.

Japp, då har man gått och skadat sig. Resultatet: en stukad axel. Frågan är hur man lyckas, på en transportsträcka till råga på allt! En snowboardåkare som lyckades preja ut mig och på något sätt måste vi ha åkt in i varann för jag flyger som jag vet inte vad och kraschar ner i marken. Skidor och stavar ligger utslängda överallt och min första tanke är om huvudet sitter kvar. Efter en eftermiddag/kväll/natt/förmiddag av mycket smärta så åkte vi in till sjukan och fick det röntgat. Resultatet var som sagt förhoppningsvis en stukad axel (om det inte gått över om två veckor kan det vara ngt muskulärt) och detta ska alltså botas med 8 alvedon per dag. Det gör ont som stryk att röra den men läkaren propsade på att jag skulle försöka röra den så gått det går. Som tur var har jag den bästa rumskompisen Emma som gärna hjälper till att klä på mig och utföra diverse slavarbeten och den bästa grannen Martin som gladeligen agerar pappa och kommer med krämer och andra behövliga ting, lovely!

Morgan Pålsson - världsreporter



Morgan Pålsson - världens bästa film?! Kan vara den absolut roligaste film jag sett. Nu sitter jag återigen framför den för femte, sjätte eller kanske till och med sjunde gången.

Favoritcitat
- Det här är Morgan Pålsson, för Sveriges Televison, i Klamydia.

- Do you know Sweden? IKEA and ABBA. Voulez-vous....AHA.........AAAAAAHA.

- Robert, du är ju som värsta Steven Segal. Jag vill också skjuta!

-Här på Bathoms gator går ingen oberörd. Unga, gamla, fula och riktigt fula - alla påverkas det såklart. Men nått många inte tänker på, det är djuren. Jag befinner mig här med Cleopatra - tolv år gammal, kamel. Hur känner Cleopatra inför det som hänt? Hon säger inget, men hennes ögon vittnar om terror.

- Rooooooo Beeeeeeert!! (när han skjuter robert i foten)


- Suicide bomb. That´s what I call funny!

-Göm dig Robert, göm dig.


- Whh-whh-whhy do you have such long beards?


-
 Jag kände mig halv utan dig. Eller halv, kanske 60/40. 80/20 kanske.

al-Zowari: Where are your friends?
Morgan: I´m not gonna tell you.
al-Zowari: Siktar med pistolen.
Morgan: Åse is here and Robert is here.

Terrorman: Now, who wants to die first?
Morgan: Maybe Norway?!


RSS 2.0