London!

I flera veckor har vi i norgekollektivet burit på en stor hemlighet. En resa som planerats nästan in i minsta detalj och som man har gått och tänkt på och längtat efter! I fredags var änteligen dagen med stort D här, dagen vi skulle till London för första gången!
När vi kom fram till London Stansted så sov vi några timmar på en bänk på flygplatsen och vid halv åtta på morgonen så hoppade vi på bussen som tog oss in till städernas stad. Piccadilly circus, Warwick avenue, den blå dörren (som numera faktiskt är svart!), Big Ben såklart, Trafalgar square, Buckingham Palace, Oxford street och mycket mer hann vi besöka och turistningen var på riktigt hög nivå. Ska man göra någonting så ska det vara ordentligt! Kvällen spenderades på en engelsk (otippat!) pub och vi hade riktigt mysigt. Vid tretiden på natten så tog vi återigen bussen ut till flygplatsen för att checka in och hoppa på flyget tillbaks till Norge (känns fortfarande ovanligt att säga Norge och inte Sverige).




Det var såhär det skulle ha varit, om inte planet i fredagskväll skulle vart inställt pga snöstorm och vi istället för Londonresan var tvungna att återvända hem till Oslo..

Kommentarer
Postat av: syster

Buuuu, vilken skit! Jättesynd och tråkigt! Hoppas ni kommer iväg någongång snart ändå..! Eller med mig? =)

2009-11-15 @ 23:06:12
Postat av: Fader

Dear Sofia ! Surt sa räven !!!

2009-11-16 @ 18:23:42
Postat av: Mathilda

typiskt allt

2009-11-18 @ 22:05:00
URL: http://borgenvik.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha men sofiaaa då... =/ usch vad segt för er! men antar att ni får åka en annan helg istället?

Tråkigt att du inte trivs på jobbet som du var så glad för att ha fått också.. hmp...hoppas du trivs med degen o linn iaf o det verkar du göra =)

Kram!

2009-11-19 @ 10:34:06
URL: http://kusen.blogg.se/
Postat av: Yvonne Strandvik

Hahah. Sicken råå bild! Jag åker nog till paris eller prag, fick 4a ida. men du får inte följa med :p

2009-11-27 @ 20:46:19
URL: http://yvonnestrandvikgumbo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0